Zangworkshops

Bedoeld voor allerlei groepen. Een luchtige kennismaking met het zingen en wat het zo heerlijk maakt. Zingen in een groep gaat gemakkelijker dan alleen, maar is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend, zaak is dat men als team te werk gaat en elkaar versterkt. U gaat verkwikt weer naar huis met het gevoel uw stem iets beter te kennen, en (zonodig) met natuurlijk het advies om eens aan zangles te denken!

Workshop “Forever Young in de collegezaal van de Biotoop in Groningen”

IMG_2701(1) Zangdocent Cobien Nieuwpoort achter piano tijdens zanngworkshop in Groningen

“..Dag Cobien,
We willen je nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldige workshop die je hebt gegeven. Iedereen die daaraan heeft meegedaan was erg enthousiast over de wijze waarop jij deze workshop hebt gegeven.
En voor ons gold dat natuurlijk dubbel en dwars want wij hebben erg genoten van jouw gelegenheidskoor en van het prachtige nummer Forever Young.
Het was precies en meer wat wij graag wilden, dankzij jou.
Nogmaals heel erg bedankt!”..

 

Stemvormingscursus

Bedoeld voor koren en vocale ensembles. We werken op een prettige en ontspannen (niet te ontspannen natuurlijk) manier aan de koorklank, helderheid en balans in de diverse stemgroepen. Dit doen we n.a.v. repertoire van het koor zelf en/of door mij aangedragen oefenmateriaal.

Plezier en durf in het zingen staan voorop!

Meer weten over de zangworkshops? Neem contact met me op en we bespreken dan de mogelijkheden!