No man is an Island is een gedicht van John Donne zie: https://web.cs.dal.ca/~johnston/poetry/island.html

In het programma van het komende seizoen willen we muziek op het programma die de mensheid verbindt. Daarbij zoeken we de samenwerking met het Syrische Vluchtelingenkoor New Life en het Oost-Europese muziekgezelschap Limonchiki.

Naast mooie muziek van o.a. Anne Lister, Henk Badings, Zoltan Kodaly en Claude Debussy is er het plan om een uitvoering van het stuk “Family of Man”, gebaseerd op illustrerende teksten van beroemde gelijknamige fototentoonstelling geven. Dit werk is 10 jaar geleden gecomponeerd door Wilfred Reneman en Hans Kaldeway. Als u het leuk vind om hier kennis mee te maken, zing gerust een seizoen mee met Femmes Majeures!

Schrijf een mail naar : info@femmes-majeures.nl

of Bel: 0612219126

Review:

“Ik ken Cobien Nieuwpoort als een gedreven koordirigent die durf, ambitie en ideeënrijkdom combineert met volharding en geduld. Haar didactische vaardigheden zijn goed. Mede door haar inzet en door het vertrouwen dat zij in ons heeft hebben we met ons koor Femmes Majeures inmiddels meerdere succesvolle programma’s uitgevoerd. Een positief effect is dat Femmes Majeures daardoor ook nieuwe leden heeft aangetrokken. Cobien Nieuwpoort is zeer professioneel en beschikt over goede sociale vaardigheden.” Sjettie Bruins, kunsthistorica.